Vi söker en verifieringstekniker


Fogmaker International AB utvecklar, tillverkar och marknadsför släcksystem för motorrum med vattendimma under högtryck. Vårt släcksystem har en unik släckprestanda då det både kyler och kväver branden, samtidigt som skumtillsatsen effektivt förhindrar återantändning. Fogmaker är marknadsledande för släcksystem i bussar i Europa, Mellanöstern och Australien, med totalt 187 000 installationer i mer än 50 länder sedan 1995. Fogmaker finns även installerat i skogsmaskiner, gruvfordon och entreprenadmaskiner osv. År 2019 omsatte vi 253 miljoner och är idag 83 st anställda i Växjö.

Fogmaker är det våra värderingar som styr hur vi jobbar och underlättar beslutstagandet. Värderingarna ger oss en gemensam syn och skapar en vi-känsla. Våra gemensamma värderingar är det som gör Fogmaker unikt. Det här står vi för:

KOMPETENS – Vi har en hög kompetens som vi ständigt utvecklar och förbättrar

ENGAGEMANG – Vi engagerar oss i verk­samheten, i våra kunder och i samhället

INTEGRITET – Vi är ärliga och pålitliga i all vår verksamhet


Vill du bli en av oss? Vi söker nu en verifieringstekniker.


Detta är vi:

På Utvecklingsavdelningen är vi idag 6 personer som arbetar med för att förbättra befintliga och ta fram nya produkter. Vi har tät kontakt med kunder, leverantörer och partners, i de flesta fall ifrån andra länder. Som tekniker kommer Du att arbeta med mindre ändringar på produkter, artikelvård samt vara med och stötta vid större projekt.

Tillsammans ansvarar vi för att utveckla Fogmakers affär på en global marknad.

Du kommer också att arbeta med

  • Ändringar av produkt såsom tester, instruktioner och artikelberedning
  • Att vara behjälplig vid brandtester i Fogmakers brandrigg
  • Att uppdatera och utveckla SAP-stycklistor efter önskemål från produktion och sälj
  • Artikelvård i form av exempelvis avveckling av gamla produkter


Vem är Du?

För oss är Din personlighet och inställning av yttersta vikt. För att lyckas i rollen krävs ett strukturerat arbetssätt med öga för detaljer. Du behöver vara en driven och noggrann lagspelare som är mån om att skaffa Dig en känsla för våra produkter. Är Du dessutom en ödmjuk och flexibel person med god självinsikt som gärna kavlar upp ärmarna och hjälper till där det behövs är det toppen.
 

Låter det intressant?

Är du sugen på att jobba på ett marknadsledande och framgångsrikt företag? Då kan detta förmodligen vara den rätta tjänsten för dig. Vill du veta mer – hör av dig till mig, Gustav Stigsohn. Du når mig lättast på mobilen 070-304 50 69.

Ansökan skickar Du senast 2020-01-21 till HR-chef Birgitta Mattsson på mail birgitta.mattsson@fogmaker.com

Vi hörs!

Gustav Stigsohn

Produktchef Fogmaker International AB