Vi söker en verifieringstekniker

Fogmaker International AB är ett expansivt entreprenörsbolag med starkt varumärke och ambitiösa tillväxtplaner. Vi är globalt etablerade och marknadsledande i Europa. Med hjälp av vår breda expertis och vårt kundnära tänk har vi utvecklat långsiktiga, förtroendefulla relationer med våra kunder runt om i världen. Fogmaker utvecklar, tillverkar och marknadsför brandskyddssystem för motorrum som med vattendimma under högt tryck både kyler och kväver branden. Inom segmentet buss är vi marknadsledande i Europa, Mellanöstern och Australien. Våra produkter säljs/levereras till OEM-kunder och återförsäljare runt om i världen.

Sedan starten 1995 har vi installerat över 225 000 system i mer än 50 länder. Fogmakers system finns utöver bussar också i skogs-, jordbruks- och entreprenadmaskiner samt i flygplats- och gruvfordon.

KOMPETENS, ENGAGEMANG och INTEGRITET är de unika värdeord som präglar hela vår verksamhet och som styr hur vi jobbar och tar beslut. De ger oss en gemensam syn och skapar en vi-känsla.

 

Fogmaker erbjuder en stimulerande och positiv miljö där vi alla jobbar tillsammans över gränserna för att utveckla, producera, sälja och leverera det våra kunder efterfrågar. Med flera år av stark tillväxt bakom oss och en plan för fortsatt tillväxt behöver vi nya drivna, kunniga och ambitiösa medarbetare. 

Utvecklingsavdelningen består idag av 8 ingenjörer och tekniker som arbetar med att ta fram nya produkter och förbättra befintliga. Vi jobbar tvärfunktionellt inom företaget och har tät kontakt med kunder, leverantörer och partners.

Vi förstärker nu vårt utvecklingsteam och söker en: Verifieringstekniker

 

Ditt uppdrag:

Som verifieringstekniker kommer Du att arbeta med konceptstudier och verifieringar kopplade till utvecklingsprojekt. Då vår produkt är en säkerhetsprodukt jobbar vi med ett starkt kvalitetfokus där säkerställandet av implantering är en viktig del i ditt arbeta. 

Du kommer att arbeta både i team och individuellt med arbetsuppgifter som:

  • Arbeta med brandtester kopplade till projekt
  • Att genomföra utredningar av kvalitetsavvikelser kopplade till produkt-och konstruktionsfel
  • Att genomföra produktrevisioner på intern produktion och på installerade system ute på fält
  • Att arbeta med ankomstkontroll
     

Vem är du?
Vi tror att du har en teknisk gymnasieutbildning alternativt har du skaffat dig motsvarande erfarenhet från tidigare arbeten. Erfarenhet av mätteknik och grundorsaksutredningar uppskattas. Grundläggande kunskaper i Excel. 

För oss är Din personlighet och inställning av yttersta vikt. För att lyckas i rollen krävs ett strukturerat arbetssätt med öga för detaljer. Du behöver vara en driven och noggrann lagspelare som är mån om att skaffa Dig en känsla för våra produkter. Är Du dessutom en ödmjuk och flexibel person med god självinsikt som gärna kavlar upp ärmarna och hjälper till där det behövs är det toppen.

Låter det intressant?

Är du en person som brinner för utveckling och att jobba under eget ansvar? Vill du jobba på ett marknadsledande och framgångsrikt företag? Då kan detta förmodligen vara den rätta tjänsten för dig. Vill du veta mer – hör av dig till mig, Maria Glosax på 076-101 91 70.

Ditt CV och personliga brev, där du berättar varför just du skulle passa för denna tjänst, skickar du snarast, dock senast 2021-12-15 in till vår HR-chef birgitta.mattsson@fogmaker.com