Vacant position

Key ACcount Manager

City

Växjö

Scope

Full time

Apply by

Ongoing

Fogmaker har flera år av stark tillväxt bakom sig och för att säkerställa fortsatt tillväxt söker vi nu efter vår nästa Key Account Manager. Fogmaker är ett expansivt bolag där du får en nyckelroll i våra tillväxtplaner. Här erbjuds du goda möjligheter att utvecklas och växa med oss.

Vi erbjuder

Som Key Account Manager erbjuder vi dig en spännande roll i ett redan framgångsrikt bolag. Du kommer få en gedigen introduktion och de verktyg du behöver för att lyckas i tjänsten. Du blir en del av vår fina gemenskap där vi gör mycket tillsammans.Vi är totalt ca 100 anställda varav marknadsavdelningen består av 30 medarbetare.

Arbetsuppgifter

I din roll som Key Account Manager kommer du främst bedriva försäljning och affärsutveckling. Du kommer ansvara för några tidigare nyckelkunder men också arbeta med att få in nya nyckelkunder till Fogmaker. Dina kunder befinner sig utanför Norden men beroende på din bakgrund och erfarenheter så anpassar vi detta.

Försäljningen sker genom distributör eller mot OEM. Genom strategiskt och långsiktigt tänk identifierar du nya affärsmöjligheter. Du kommer arbeta i både längre och kortare säljcykler. Du ansvarar för hela försäljningsprocessen från idé till implementering av affären. Du arbetar nära dina Key Account Manager kollegor men också med marknadsteamet som består av marknadssupport, systemdesign & support samt Inside Sales och Affärsprojektledare.

Din placering kommer vara på Fogmakers huvudkontor i Växjö och tjänsten innebär ca. 50-70 resor per år. Lämplig bostadsort kan diskuteras men vi lägger stort värde i att du kan spendera erforderlig tid på vårt huvudkontor för interaktion med övriga delar av marknadsavdelningen.

Vi söker dig som har

  • Flera års erfarenhet av fältsälj B2B, gärna från fordons- eller maskinbranschen
  • Eftergymnasial utbildning inom teknik, ekonomi, sälj eller liknande
  • Ett tekniskt intresse
  • God erfarenhet av internationell förhandling
  • Svenska och engelska i tal och skrift, gärna något ytterligare språk

Har du också erfarenhet från antingen lastbils-, gruv- eller jordbruksbranschen kan det inte bli mer än rätt. Som person är du affärsmässig, målinriktad och självgående. Du är ambitiös och har en stor vilja att utvecklas, samt drivs av att nå ambitiösa mål. Du trivs med att jobba i ett dynamiskt företag med stort affärsfokus.

Vidare så delar du våra värderingar KOMPETENS, ENGAGEMANG och INTEGRITET som är de unika värdeord som präglar hela vår verksamhet och som styr hur vi jobbar och tar beslut.

I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolen i Sverige AB. Läs mer om tjänsten och ansök här!