Vi söker en utvecklingsingenjör


Till vår utvecklingsavdelning söker vi en utvecklingsingenjör som kommer att delta i utvecklingsprojekt av nya och befintliga produkter.
Exempel på arbetsuppgifter är:

  • Utveckla produkter och verifiera dess funktion, från prototyp till produktionsfärdig produkt
  • Skapa kravspecifikationer, design riskbedömningar och test/valideringsplaner
  • Genomföra tester/valideringar enligt plan
  • Konstruera ny design i CAD.
  • Projektledning av mindre utvecklingsprojekt

Arbetet innebär också kontakt med kunder, leverantörer och partners, i de flesta fall ifrån andra länder.


Bakgrund

Du har gärna några års arbetslivserfarenhet från konstruktion och utveckling gärna inom Automotiveindustrin eller liknande. På ditt CV hittar vi en examen från en teknisk högskola, gärna med inriktning maskinteknik eller motsvarande - alternativt ett par års erfarenhet i bransch med liknande arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen som utvecklingsingenjör behöver du vara en driven och noggrann lagspelare med känsla för mekanik och hydraulik.

Krav på språk: Flytande svenska och engelska. Övriga språk är meriterande.

Du behärskar 3D-CAD. Meriterande med kunskaper om Autodesk Inventor/Vault samt affärssystemet SAP Business One.

P
ersonliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är en riktig lagspelare och som värdesätter god kommunikation och gott samarbete med dina kollegor. Du är en person som stimuleras av att arbeta med nöjda kunder som mål och du har ett stort tekniskt intresse som visar sig i ditt engagemang. Vidare är du en ödmjuk och noggrann person som har ett lösningsfokuserat och positivt synsätt, du kavlar gärna upp ärmarna och hjälper till där det behövs.
 

Välkommen med din ansökan redan idag

Du kommer att genomgå både teoretisk och praktisk introduktionsutbildning vid din anställning och växa in i jobbet allteftersom du börjar jobba med dina nya arbetsuppgifter. Urval kommer att ske löpande. Du kommer att få ett gott stöd i din nya roll av så väl chefer som närmaste medarbetare.

Känner du utmaningen och vill veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta produktchef Gustav Stigsohn på telefon: 070-304 50 69

Din ansökan i form av personligt brev och CV skickas till   gustav.stigsohn@fogmaker.com
Sista ansökningsdagen är den 10 juni.