Vi söker en resande servicetekniker

Fogmaker International AB är ett expansivt entreprenörsbolag med starkt varumärke och ambitiösa tillväxtplaner. Vi är globalt etablerade och marknadsledande i Europa. Med hjälp av vår breda expertis och vårt kundnära tänk har vi utvecklat långsiktiga, förtroendefulla relationer med våra kunder runt om i världen. Fogmaker utvecklar, tillverkar och marknadsför brandskyddssystem för motorrum som med vattendimma under högt tryck både kyler och kväver branden. Inom segmentet buss är vi marknadsledande i Europa, Mellanöstern och Australien. Våra produkter säljs/levereras till OEM-kunder och återförsäljare runt om i världen.

Sedan starten 1995 har vi installerat över 250 000 system i mer än 50 länder. Fogmakers system finns utöver bussar också i skogs-, jordbruks- och entreprenadmaskiner samt i flygplats- och gruvfordon.

KOMPETENS, ENGAGEMANG och INTEGRITET är de unika värdeord som präglar hela vår verksamhet och som styr hur vi jobbar och tar beslut. De ger oss en gemensam syn och skapar en vi-känsla. Med flera år av stark tillväxt bakom oss och en plan för fortsatt tillväxt behöver vi nya drivna, kunniga och ambitiösa medarbetare. 

Vi söker nu en resande servicetekniker.

Vem är du?

Vi letar efter dig som har ett högt tekniskt kunnande och är klurig nog för att mer eller mindre på egen hand klara av att lösa de tekniska problem som du ställs inför. Du gillar att resa i tjänsten, är självgående och tar stort ansvar för ditt eget arbete och klarar av att leda dig själv under den frihet som du får. Detta innebär att du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett självständigt och effektivt sätt.

Självklart inser du betydelsen av att vara företagets ansikte utåt mot kund, och håller hög nivå av service så att du alltid lämnar kunden nöjd.

Du uppskattar högt tempo och är redo för ett arbete som innebär många resor till kunder i framför allt södra Sverige. Du kan utgå från vårt servicekontor i Växjö, men bor du någonstans i Småland, Blekinge eller Skåne finns möjlighet att du istället utgår från ditt hem och arbetar i ditt närområde.

Vad blir ditt uppdrag?

Som servicetekniker på Fogmaker arbetar du med:

  • Arbete på plats hos kund, vilket oftast innebär dagsresor i södra Sverige
  • Nyinstallation av företagets produkter i ett flertal typer av tunga fordon såsom truckar, bussar, lastmaskiner och specialfordon
  • Återkommande service och underhåll av brandsläckningssystem på installerad maskin och bussflotta
  • Återställning av brandsläckningssystem vid händelse av branddetekterin
  • Att utföra service/revisioner på utrustning som kommer ifrån kunder, på plats på Fogmaker
  • Att rapportera och redovisa utfört arbete i lokala system
  • Att hålla den servicebil som Du använder i gott skick vad avser ordning och reda

 

Låter det intressant?

Vill du veta mer – hör av dig till mig, Tim Emanuelsson, servicechef på mobil 073–064 89 22.

Din ansökan skickas senast den 2021-05-20 in till vår HR-chef birgitta.mattsson@fogmaker.com. Vi tillämpar löpande urval - visa ditt intresse redan idag!

 

OBS! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp för utannonserad tjänst!