Fogmaker växer och söker nu en servicetekniker

Som servicetekniker på Fogmaker är du ett av våra viktigaste ansikten ut mot kund. Du åker till kund för nyinstallation, service och reparation av företagets brandsläckningsprodukter. Du utgår från företaget och reser antingen med företagets servicebil eller med reguljära flyg och tåg. Planeringen av arbetet sköts tillsammans med koordinator på företaget. Du kommer huvudsakligen att arbeta mot kunder i södra Sverige men kunder i övriga Sverige och norden kommer att förekomma.

Arbetsuppgifterna kan beskrivas som:

  • Nyinstallation av företagets produkter i ett flertal typer av tunga fordon såsom truckar, bussar, lastmaskiner och specialfordon
  • Återkommande service och underhåll av brandsläckningssystem på installerad maskin och bussflotta
  • Återställning av brandsläckningssystem vid händelse av branddetektering.
  • Det finns god chans att växa i rollen och jobba med tekniskt systemstöd till företagets globala kunder

Bakgrund
ör att lyckas i rollen som servicetekniker söker vi dig som brinner för kombinationen att lösa tekniska problem och göra kunden nöjd. Detta i ett jobb med stor frihet. Du har jobbat med tunga fordon eller på annat sätt tillförskansat dig användbara kunskaper för en roll som servicetekniker. På ditt CV hittar vi en teknisk utbildning– alternativt arbetslivserfarenhet med liknande arbetsuppgifter. Har du erfarenheter och kunskaper inom elteknik är det ett stort plus. Du ska ha kunskaper i Officepaketet och god datorvana i allmänhet. Vi ser också att du hanterar svenska och engelska på en god nivå i såväl tal som i skrift.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du som söker är kvalitetsmedveten, analytisk, väl insatt i mål- och kvalitetsstandarder och inte rädd för att ställa krav. Du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett självständigt och effektivt sätt och har god förståelse för tekniskt språkliga underlag, såväl talade som skrivna. Tjänsten kräver att du är utåtriktad och pedagogisk samt trivs med att informera och koordinera.

Stimuleras du av att arbete i en positiv miljö där du och dina kollegor tillsammans arbetar med kunden i fokus samt för att uppnå företagets mål? Vill du dessutom jobba på ett marknadsledande och framgångsrikt företag? Då är det här förmodligen en tjänst för dig!

Välkommen med din ansökan redan idag.
Urval kommer att ske löpande.

Känner du utmaningen och vill veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Thommy Eriksson på telefon 070-546 55 34. Ditt CV med personligt brev skickar du till thommy.eriksson@fogmaker.com