Vi söker en medarbetare till teamet tekniskt systemstöd

 

Fogmaker International AB utvecklar, tillverkar och marknadsför släcksystem för motorrum med vattendimma under högtryck. Vårt släcksystem har en unik släckprestanda då det både kyler och kväver branden, samtidigt som skumtillsatsen effektivt förhindrar återantändning. Fogmaker är marknadsledande för släcksystem i bussar i Europa, Mellanöstern och Australien, och finns även installerat i skogsmaskiner, gruvfordon och entreprenadmaskiner.

Fogmaker är det våra värderingar som styr hur vi jobbar och underlättar beslutstagandet. Värderingarna ger oss en gemensam syn och skapar en vi-känsla. Våra gemensamma värderingar är det som gör Fogmaker unikt. Det här står vi för:

KOMPETENS – Vi har en hög kompetens som vi ständigt utvecklar och förbättrar

ENGAGEMANG – Vi engagerar oss i verk­samheten, i våra kunder och i samhället

INTEGRITET – Vi är ärliga och pålitliga i all vår verksamhet


Vill du bli en av oss? Vi utvecklar verksamheten och behöver förstärkning på tekniskt systemstöd.
 

Detta är vi

Fogmaker erbjuder en stimulerande och positiv miljö där vi alla jobbar tillsammans över gränserna med kunden i fokus för att uppnå företagets mål. På marknadsavdelningen är vi idag ca 20 personer som arbetar med försäljning, tekniskt systemstöd, kommunikation och marknadssupport. Tillsammans ansvarar vi för att utveckla Fogmakers affär på en global marknad för att nå uppsatta försäljningsmål och lönsamhetskrav.

Du kommer i första hand att arbeta med fordonsspecifika typinstallationer av släcksystem för motorutrymmen i bussar och andra mobila applikationer samt teknisk projektdokumentation av installationer i form av enklare ritningsunderlag, fotodokumentation och annan teknisk information kopplad till projektet. En annan del av ditt arbete handlar om att utbilda både återförsäljare och större kunder när det gäller service och installationer.

 

Vem är du?

Vi letar efter dig som har en teknisk bakgrund och några års arbetslivserfarenhet från liknande arbete. Våra kunder finns över hela världen, så det är viktigt att du är beredd att anta utmaningen att arbeta internationellt med täta resor.

För oss är din personlighet och inställning av yttersta vikt. För att lyckas i rollen behöver du vara en driven och noggrann lagspelare med hög servicekänsla och näsa för hur man bygger affärsrelationer. Är du dessutom en ödmjuk och flexibel person med god självinsikt är det toppen.

 

Låter det intressant?

Är du sugen på att jobba på ett marknadsledande och framgångsrikt företag? Då kan detta förmodligen vara den rätta tjänsten för dig. Vill Du veta mer – hör av dig till mig, Lars Alrutz. Du når mig lättast på mobilen 072-701 00 04.

 

Ansökan skickas senast 2019-11-22 till HR-chef Birgitta Mattsson på mail birgitta.mattsson@fogmaker.com

 

Vi hörs!

Lars Alrutz

Marknadschef Fogmaker International AB