Vi söker en Quality assurance developer

Fogmaker försäljningstrategi är att sälja system antingen direkt till OEM eller via Partners i världen som har specifika geografiska ansvarsområden. Din roll som quality assurance developer är att i nära samarbete med Fogmaker försäljningsteam arbeta med att utveckla Partners så de uppfyller Fogmakers kvalitetskrav samt att vara en kvalitetsresurs som arbetar med nya försäljningsprojekt.

Fogmaker värderar kvalitetsarbetet högt och söker därför dig som brinner för kvalitet och vill vara med i arbetet med att säkerställa att våra produkter lever upp till våra kunders högt ställda krav. Du ska i denna rollen vara en ambassadör för Fogmakers kärnvärden och arbetssätt utåt mot både partners och kunder. De flesta av våra Partners och kunder finns utomlands varför du periodvis tillbringar stor del av din tid utomlands med hela världen som arbetsfält.
 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Genomföra löpande utvärderingar och uppföljning av Partners.

 • Arbeta med att godkänna nya Partners i samarbete med områdesansvariga inom försäljning

 • Arbeta med kontroll och efterlevnad av externa intressentkrav såsom lagkrav/kundkrav

 • Arbeta med externa kvalitetsutredningar

 • Kvalitetsresurs in i nya försäljningsprojekt

Utvärdering och godkänna Partners är ett nytt fokusområde för Fogmaker vilket initialt kommer innebära att man får arbeta med processutveckling hur denna process ska utformas i samarbete med kollegor inom Fogmaker.

 

Bakgrund

Följande bakgrund ser vi på en lämplig kandidat:

 • En examen från en teknisk högskola – alternativt ett par års erfarenhet i bransch med liknande arbetsuppgifter.

 • God kunskap i att genomföra revisioner.

 • God kunskap kring ledningssystem samt processförståelse.

 • Arbetat med internationella kontakter och OEM-företag.

 • God teknisk förståelse för att kunna förstå vår produkt och kunders förväntningar.

 • Erfarenhet att arbetat mot Automotive kunder samt kunskap core tools kopplat till IATF 16949.

 • Goda kunskaper i Officepaketet och god datorvana i allmänhet.

 • Behärskar svenska och engelska i både tal och skrift, meriterande med ytterligare språk.

 

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är en riktig lagspelare, analytisk och som värdesätter god kommunikation och gott samarbete med dina kollegor. Du är en person som stimuleras av ett arbete med nöjda kunder som mål samt inte är rädd för att ställa krav. Vidare är du en ödmjuk och flexibel person som har ett lösningsfokuserat och positivt synsätt.

Då du kommer att vistas i många olika miljöer och träffa kollegor och kunder världen över, är det viktigt att du känner dig bekväm med att umgås med människor från olika kulturer.
 

Välkommen med din ansökan redan idag!
Stimuleras du av att arbete i en positiv miljö där du och dina kollegor tillsammans arbetar med kunden i fokus samt för att uppnå företagets mål? Vill du dessutom jobba på ett marknadsledande och framgångsrikt företag? Då är det här förmodligen en tjänst för dig!

Urval kommer att ske löpande. 
Känner du utmaningen och vill veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Jens Engblom på telefon 076 760 02 78. Ditt CV med personligt brev skickar du till jens.engblom@fogmaker.com