Vi söker kvalitetsmedvetana montörer


Vi behöver förstärka med montörer och logistikpersonal till vår produktionsanläggning där vi tillverkar brandsläckningssystem. Anställningen avser visstid från och med nu till september 2019, med möjlighet till förlängning.


Arbetsuppfiter
Arbetet bedrivs i produktion och logistikgrupper och tillverkning sker mot kundorder. Produktionen är indelad i fyra olika kategorier: montering släckare, förmontering, rörsatstillverkning och logistikarbete Tillverkning sker främst mot kundorder. Arbetsuppgiften som montör på Fogmaker är att utefter komponentlista montera produkter enligt instruktion. Därutöver är montören delaktig i avvikelserapportering, förbättringsarbete och ordning och reda-arbete.

Bakgrund
För att lyckas i rollen som montör och kunna göra ett bra jobb på den här positionen måste man vara engagerad, noggrann och effektiv. Du har några års tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är en riktig teamspelare som värdesätter god kommunikation och gott samarbete med dina kollegor. Du är en person som stimuleras av att arbete med nöjda kunder som mål och du har ett tekniskt intresse som visar sig i ditt engagemang. Vidare är du en ödmjuk samt flexibel person som har ett lösningsfokuserat och positivt synsätt. Vi tror också att du är en noggrann person som arbetar strukturerat under såväl medgång som motgång.

Stimuleras du av att arbeta i en positiv miljö där du och dina kollegor tillsammans arbetar med kunden i fokus för att uppnå företagets mål? Vill du dessutom jobba på ett marknadsledande och framgångsrikt företag? Då är det här förmodligen en tjänst för dig! Välkommen med din ansökan redan idag.

Du kommer att genomgå både teoretisk och praktisk introduktionsutbildning vid din anställning.

Känner du utmaningen och vill veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Arvid Mårtensson 073-6385086 eller arvid.martensson@fogmaker.com

Sista ansökningsdag: 2019-01-08