Vi söker en person till marknadssupport

Vi söker dig som värdesätter att arbeta med god service och kvalité. Syftet är att utveckla och effektivisera vårt försäljningsarbete ut mot marknaden och här får du en viktig roll som operativt stöd gentemot i första hand Fogmakers försäljningsverksamhet. Du jobbar tillsammans med engagerade kollegor i ett marknads- och försäljningsteam med stort kundfokus och positiv laganda.


Arbetsuppgifter

Rollen som marknadssupport är bred och varierande och dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

  • Stötta kundansvariga utesäljare med löpande orderhantering/registrering, offertarbete samt relaterade frågeställningar.
  • Kundsupport i huvudsak via mail kopplat till orderhantering.
  • Handläggning av kundorder kopplat till Fogmaker revisioner/utbytessystem av släckare.

Möjligheter kommer att ges i form av att påverka och förbättra dagens arbetssätt och på så vis bidra till ständiga förbättringar. Du kommer att arbeta nära kundansvariga säljare i ditt dagliga arbete.
 

Bakgrund

För att lyckas i rollen som innesäljare ser vi en stor fördel om du tidigare arbetat med orderhantering. Du ska ha goda kunskaper i Officepaketet, god datorvana i allmänhet och är inte rädd för att lära dig nya saker utan ser det som en naturlig del i en egen utveckling. Har du erfarenhet från SAP ser vi det som en stor fördel. Vi ser också att du hanterar svenska och engelska i såväl tal som i skrift då dessa är de språk som används dagligen vid kundkontakt. Har du någon form av teknisk erfarenhet och då gärna kopplat till mobila applikationer så som bussar, lastbilar, skogsmaskiner, entreprenadmaskiner, gruvfordon är detta meriterande.
 

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är en lagspelare och som värdesätter god kommunikation och gott samarbete med dina kollegor. Du är en person som stimuleras av att arbete med nöjda kunder som mål. Vidare är du en god lyssnare, ödmjuk och flexibel person som har ett lösningsfokuserat och positivt synsätt. Du kavlar gärna upp ärmarna och hjälper till där det behövs. Vi tror också att du är en noggrann person som tycker om att arbetar strukturerat med ordning och reda. Stimuleras du av att arbete i en positiv miljö där du och dina kollegor tillsammans levererar rådgivning och support på hög nivå? Då är detta en tjänst för dig.
 

Välkommen med din ansökan redan idag

Du kommer att genomgå både teoretisk och praktisk introduktionsutbildning vid din anställning och växa in i jobbet allteftersom du börjar jobba med dina nya arbetsuppgifter. Urval kommer att ske löpande. Du kommer att få ett gott stöd i din nya roll av så väl chefer som närmaste medarbetare.

Känner du utmaningen och vill veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta marknad-
och försäljningschef, Lars Alrutz på telefon:
 072-701 00 04.

Din ansökan i form av personligt brev och CV skickas till lars.alrutz@fogmaker.com