Vi söker en logistiksamordnare

Fogmaker International AB är ett expansivt entreprenörsbolag med starkt varumärke och ambitiösa tillväxtplaner. Vi är globalt etablerade och marknadsledande i Europa. Med hjälp av vår breda expertis och vårt kundnära tänk har vi utvecklat långsiktiga, förtroendefulla relationer med våra kunder runt om i världen. Fogmaker utvecklar, tillverkar och marknadsför brandskyddssystem för motorrum som med vattendimma under högt tryck både kyler och kväver branden. Inom segmentet buss är vi marknadsledande i Europa, Mellanöstern och Australien. Våra produkter säljs/levereras till OEM-kunder och återförsäljare runt om i världen.

Sedan starten 1995 har vi installerat nära 250 000 system i mer än 50 länder. Fogmakers system finns utöver bussar också i skogs-, jordbruks- och entreprenadmaskiner samt i flygplats- och gruvfordon.

KOMPETENS, ENGAGEMANG och INTEGRITET är de unika värdeord som präglar hela vår verksamhet och som styr hur vi jobbar och tar beslut. De ger oss en gemensam syn och skapar en vi-känsla. Vi satsar en hel del på vår personal och har mycket nöjda medarbetare. Med flera år av stark tillväxt bakom oss och en plan för fortsatt tillväxt behöver vi nya drivna, kunniga och ambitiösa medarbetare. 

Vill Du bli en av oss? Vi söker nu en logistiksamordnare


Detta är vi

Fogmaker erbjuder en stimulerande och positiv miljö där vi alla jobbar tillsammans över gränserna med kunden i fokus för att uppnå företagets mål. I produktionen tillverkas vårt unika brandskyddssystem efter kundens önskemål.

Ditt jobb som logistiksamordnare innebär att du är ansvarig för ankommande och avgående gods ankommer i rätt tid, till rätt pris, rätt miljöpåverkan och rätt kvalitet. Du håller i kommunikation med kund, gör urval, upphandlar och följer upp transportörerna. Du deltar också i logistikrelaterade förbättringsåtgärder och stöttar marknad i transportfrågor, bl.a. val av Incoterms.

Arbetet innebär också transportbokning, och att på begäran lämna offert på transporter, följa upp sändningar samt en del fakturaarbete. Vid leveransförseningar eller andra risker som kan störa egen eller kunds produktion, ansvarar du för extratransporter och övervakning.


Vem är du?

Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom logistik samt några års erfarenhet av arbete med transporter, transportdokumenthantering eller logistikadministration. Vi letar efter dig som är praktisk, serviceinriktad och sätter kunden i första rummet. För oss väger din personlighet och inställning starkt, men du behöver ha erfarenhet av liknande arbete.

Du är en ödmjuk och flexibel person med god självinsikt. Självklart hanterar du det svenska och engelska språket flytande, i både tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper ses som meriterande.

 

Låter det intressant?

Är du en person som tar stort ansvar för Ditt eget arbete och som gillar utmanande arbetsuppgifter? Då är vi förmodligen den rätta arbetsgivaren för Dig!

Vill Du veta mer – hör av dig till mig, Mattias Gunnarsson. Du når mig lättast på mobilen 070–299 01 60

Ansökan skickar Du senast 2022-06-26 till HR-chef Birgitta Mattsson på mail birgitta.mattsson@fogmaker.com. Vi tillämpar löpande urval - så visa ditt intresse redan idag!


Vi hörs!

Mattias Gunnarsson

Logistikchef Fogmaker International AB

OBS! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp för utannonserad tjänst.