Vi söker en lager- och logistikmedarbetare

Som Logistikmedarbetare jobbar du i vårt plockteam med allt från plock till fraktbokning. De huvudsakliga arbetsuppfiterna blir att:

  • Skriva ut och plocka efter plocklistor

  • Plocka och packa komponenter

  • Boka frakter

  • Kvalitetskontroll av avgående komponenter

  • Vara med och utveckla avdelningen i dess utmaningar

 

Bakgrund

För att lyckas i rollen som logistiker på Fogmaker och kunna göra ett bra jobb, måste man vara engagerad, noggrann, effektiv och ha koll på många saker samtidigt. Du har tidigare erfarenheter och kunskap om lager och logistikarbete. Du ska ha kunskaper i Officepaketet samt god datorvana i allmänhet. Du pratar svenska och hanterar engelska på en god nivå.


Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är en riktig teamspelare och som värdesätter god kommunikation och gott samarbete med dina kollegor. Du är en person som stimuleras av att arbeta med nöjda kunder som mål och du har ett stort tekniskt intresse som visar sig i ditt engagemang.

Vidare är du en ödmjuk och flexibel person som har ett lösningsfokuserat och positivt synsätt, du kavlar gärna upp ärmarna och hjälper till där det behövs. Vi tror också att du är en noggrann person som arbetar strukturerat under såväl medgång som motgång. Drivkraft mot att ständigt utveckla företaget är ett stort plus.

Stimuleras du av att arbete i en positiv miljö där du och dina kollegor tillsammans ger kunden bästa möjliga produkt. Vill du dessutom jobba på ett marknadsledande och framgångsrikt företag? Då är det här förmodligen en tjänst för dig! Välkommen med din ansökan redan idag.


Känner du för utmaningen och vill veta mer om tjänsten
Varmt välkommen att kontakta företagets l
ogistikchef Mattias Gunnarsson på 070-299 01 60, om du vill veta mer om tjänsten.

Din ansökan innefattande CV och personligt brev, där du beskriver hur du ser på varför just du skulle passa för denna tjänst, skickar du till mattias.gunnarsson@fogmaker.com

Välkommen med din ansökan senast den 24 maj.