Intresseanmälningar inför våren-sommaren 2020
Kvalitetsmedvetna montörer


Fogmaker International AB utvecklar, tillverkar och marknadsför släcksystem för motorrum med vattendimma under högtryck. Vårt släcksystem har en unik släckprestanda då det både kyler och kväver branden, samtidigt som skumtillsatsen effektivt förhindrar återantändning. Fogmaker är marknadsledande för släcksystem i bussar i Europa, Mellanöstern och Australien, och finns även installerat i skogsmaskiner, gruvfordon och entreprenadmaskiner.

Fogmaker är det våra värderingar som styr hur vi jobbar och underlättar beslutstagandet. Värderingarna ger oss en gemensam syn och skapar en vi-känsla. Våra gemensamma värderingar är det som gör Fogmaker unikt. Det här står vi för:

KOMPETENS – Vi har en hög kompetens som vi ständigt utvecklar och förbättrar

ENGAGEMANG – Vi engagerar oss i verk­samheten, i våra kunder och i samhället

INTEGRITET – Vi är ärliga och pålitliga i all vår verksamhet


Vill du bli en av oss? Vi söker nu: Kvalitetsmedvetna montörer

 

Detta är vi

Fogmaker erbjuder en stimulerande och positiv miljö där vi alla jobbar tillsammans över gränserna med kunden i fokus för att uppnå företagets mål. I produktionen tillverkas vårt unika brandsläckningssystem efter kundens önskemål. I teamet är vi ungefär 20 personer i tre olika grupper – montering släckare, förmontering och rörsatstillverkning. Förutom att montera olika produkter jobbar vi också med avvikelserapportering, förbättringsarbete och ordning & reda-arbete. Arbetar gör vi på dagtid med möjligheter att flexa både vid arbetets början och slut.

 

Vem är du?

Vi letar efter dig som är engagerad, noggrann och effektiv. För oss är din personlighet och inställning viktigare än Dina teoretiska kunskaper och erfarenheter. Arbetsmomenten är inte svårare än att du lär dig dem här på plats. Är du en ödmjuk och flexibel person med god självinsikt är det toppen. Har du ett tekniskt intresse och några års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter är det självklart bra, men det viktigaste är som sagt din inställning.

 

Låter det intressant?

Vi tar nu emot intresseanmälningar inför arbete till våren-sommaren 2020. Är du sugen på att jobba på ett marknadsledande och framgångsrikt företag? Då är vi förmodligen den rätta arbetsgivaren för dig.

Vill du veta mer – hör gärna av dig till mig, Arvid Mårtensson. Du når mig lättast på mobilen 073 – 638 5086.

 

Ansökan skickar du senast 2019-11-30 till HR-chef Birgitta Mattsson på mail birgitta.mattsson@fogmaker.com

 

 

Vi hörs!

Arvid Mårtensson

Produktionschef Fogmaker International AB