Fogmaker växer och söker nu en kompetent fastighetstekniker!

Fogmaker har de senaste åren expanderat i lokaliteter och bedriver nu kontors och produktionsverksamhet i fastigheter om ca 5600 kvm2 samt uthyrning av butiksytor till hyresgäster om ca 3300 kvm2. Vi söker nu en erfaren och kompetent fastighetstekniker som ansvarar för våra fastigheters yttre och inre skick.

Du kommer att arbeta självständigt och få stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete. Uppgifterna är omväxlande och du kommer med stöd utifrån de datasystem vi har bedriva ett strukturerat långsiktigt fastighetsarbete.

Framförallt kommer följande arbetsuppgifter att utföras av dig:

  • Rondering och periodiskt underhåll (tillsyn och skötsel)
  •  Felsökning, reparation och felavhjälpande underhållsåtgärder
  •  Löpande kontakter med hyresgäster, entreprenörer och myndigheter
  •  Vara koordinator mot kollegor gällande underhållsprojekt eller ombyggnader

Kvalifikationer
Vi söker dig som har utbildning inom fastighetsteknik, exempelvis yrkesteknisk högskola eller på annat sätt tillförskaffat sig de kunskaper som krävs för att lyckas. Du besitter kunskaper inom bland annat el, VS, ventilation, larm, lås, styr och övervakning samt bygg som gör att du på egen hand kan lösa det mesta av de dagliga problem som uppstår. Personliga egenskaper Som person är du en driftig, initiativrik, målmedveten och ansvarstagande lagspelare med stort engagemang i ditt arbete. Du tilltalas av att arbeta i ett serviceyrke som ställer krav på proaktivitet, flexibilitet, samarbetsförmåga och ett serviceinriktat förhållningssätt.

Du kommunicerar ledigt på svenska. Du skall minst ha B-körkort. Stimuleras du av att arbeta i en positiv miljö där du bidrar till att skapa en bra arbetsplats för dina kollegor. Vill du dessutom jobba på ett marknadsledande och framgångsrikt företag? Då är det här förmodligen en tjänst för dig!

Välkommen med din ansökan redan idag.

Du kommer att genomgå både teoretisk och praktisk introduktionsutbildning vid din anställning.
Urval kommer att ske löpande.


Känner du utmaningen och vill veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Arvid Mårtensson på telefon 0736 38 50 86. Ditt CV med personligt brev skickar du till arvid.martensson@fogmaker.com