Career

Erfaren Konstruktör Sökes

Published

Fogmaker söker erfaren konstruktör

Vi erbjuder en stimulerande och positiv arbetsmiljö där alla jobbar tillsammans över gränserna för att utveckla, producera, sälja och leverera det våra kunder efterfrågar. Du kommer att ingå i ett härligt team med mix av personlighet och med massor av olika erfarenheter. Vi samarbetar och hjälper varandra för att slutföra och uppnå gemensamma mål. Vår vision är att jobba nära kunder, leverantörer och partners som är lokaliserade världen över. Din arbetsplats är på kontoret i Växjö.

Som senior konstruktör kommer du att utveckla nya och förbättra befintliga produkter samt verifiera dess funktion i enlighet med Fogmakers produktcertifikat. Du ansvarar för framtagning och ändring av D-FMEA och driver nyutveckling kopplat till produktplanen enligt vår utvecklingsprocess. Du deltar också i utredningsarbete vid problem kopplade till produktkvalitet från interna, leverantör-och kundavvikelser.

Läs mer och ansök här

Previous article

Summer schedule

Contact us

Do you want to be contacted by Fogmaker? Please fill out your email and message and we will get back to you as soon as possible!

Contact form footer