Vi söker en projektledare/chef för innesälj

Vi söker en teamledare och lagspelare till vår marknad och försäljningsavdelning i en roll som projektledare och även chef för vårt team innesälj om åtta personer. Syftet med rollen är att utveckla och effektivisera vårt arbete ut mot marknaden. Du får en viktig roll som stöd i första hand mot Fogmakers marknadsavdelning, med även tvärfunktionellt inom företaget och externt. Du jobbar tillsammans med engagerade kollegor med stort kundfokus och positiv laganda. Marknad- och försäljningsavdelningens huvuduppgifter är att marknadsföra, driva nya projekt och bearbeta marknaden som i huvudsak består av företag som utvecklar och tillverkar mobila applikationer (OEM). Vi verkar inom branscher som Bus & Coach, Forest & Agricultural, Construction Machinery, Material handling, Mining, Airport och Ports. Fogmaker har ett omfattande återförsäljarnät världen över som är mycket viktig för verksamheten och som ständigt utvecklas.


Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

  • Ansvara för interna och externa projekt för att koordinera säljverksamheten. Se till att arbetet flyter enligt de aktiviteter- och tidsplaner som fastställt
  • Administrativt arbete vilket innebär formulera mål, utforma projektplaner, resurs- och tidsplaner, boka möten med styr- och projektgrupp för uppföljning, avrapportering och workshops.
  • Ansvarar för att personal med rätt kompetens finns tillgängliga för arbetets genomförande och att aktiviteter prioriteras så att uppgjorda tid- och projektplaner följs.
  • Uppnå effektivitet i projekten.
  • Överblick samt kontroll över projektprocessen och rapportera avvikelser.
  • Koordinerad funktion med kontakt både internt och externt på en internationell nivå.
  • Leda teamet innesälj och utveckla såväl individ som funktion.


Möjligheter kommer att ges av att påverka och förbättra dagens arbetssätt och på så vis bidra till ständiga förbättringar.

Du rapporterar till försäljningschefen.

Bakgrund

För att lyckas i denna ledande roll som projektledare på vår marknad- och försäljningsavdelning söker vi dig som har mångårig erfarenhet. Du ska vara van att leda människor, projekt och tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter. Det är meriterande om du har erfarenhet från tillverkande industri. Erfarenhet från kvalitetsarbete är också en bonus då vi är certifierade enligt IATF. Vi söker dig med relevant högskoleutbildning eller likvärdig arbetslivserfarenhet.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, men vi söker dig som är en riktig lagspelare, trygg i dig själv och lyhörd för okonventionella idéer. Med goda ledaregenskaper har du förmågan att svetsa samman en grupp för att jobba mot gemensamma mål.

Du har ett driv och tar dig an uppgifter med stort ansvar. En stor portion nyfikenhet och förändringsbenägenhet är viktigt. Utomordentlig planeringsförmåga, ett lösningsfokuserat synsätt samt att du genomför ditt arbete noggrant och strukturerat är A och O.

Goda språkkunskaper är meriterande, men ett krav är att du är flytande i engelska både vad gäller tal och skrift.

 

Välkommen med din ansökan redan idag

Är du den person vi söker? Välkommen med din ansökan redan idag.
Vill du veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta marknad- och försäljningschef, Lars Alrutz på telefon: 072-701 00 04. Din ansökan i form av personliga brev och CV skickas till
lars.alrutz@fogmaker.com


Urval kommer att ske löpande. Du kommer att genomgå både teoretisk och praktisk introduktionsutbildning vid din anställning och växa in i jobbet allteftersom du börjar jobba med dina nya arbetsuppgifter. Du kommer att få ett gott stöd i din nya roll av så väl chefer som närmaste medarbetare